Fun Fix Kampen

Fun Fix Kennelkamp

Varje år träffas kennels alla valpar och deras familjer för att delta i Fun Fix Kennelkamp som pågår i dagarna två. . Första året, 2017, höll vi till i Lotushallen som ligger i Getinge norr om Halmstad. 2018 blev det inställt p.g.a olika omständigheter men 2019 körde vi igen, denna gången i vår egen arena, Ekets Hundarena.


För att få delta i Fun Fix Kennelkamp måste man äga en valp som är född på våran kennel och sen får man ta med hela stora familjen att delta i den obligatoriska tipspromenaden med frågor som för en del kan verka självklara medans andra helt enkelt får gissa sig till en del svar. Men det handlar bara om hundar och då främst de hundarna som hör till vår kennel. 


Därefter följer en dag full med utmaningar i form av lagtävlingar, allt från mixtävlingen som innehåller rallylydnad, agility och gissningslek till "forma det högsta tornet av spagetti, tejp och ett snöre. Många glada skratt genomsyrar dagen som avslutas med den fartfyllda racetävlingen och utdelningen av Årets hund priserna. 


Dag nr 2 innehåller någon form av hundträning i form av hundträning eller utställning eller klippkurs. Här har våra valpköpare möjlighet att komma med förslag. 


Hur blir det då med årets Kennelkamp? 2020 har ju genomsyrats av Coronaviruset som har ställt till det rejält. Som läget är nu bör man bara köra 1-2 timmar hemifrån för att inte riskera en större spridning av viruset. Men hur det blir till hösten vet ju ingen just nu. 


Kanske, kanske kan vi ändå genomföra en kennelkamp. Vi får helt enkelt hålla koll på läget, hur det förändras och vad som är möjligt att göra. 


Mer info kommer löpande på fb och här på hemsidan. Vår förhoppning är att vi ska kunna träffas men vi tar inga risker, blir det inget i år får vi väl träffas två gånger nästa år istället tänker jag. 


/SusanFun Fix Kennelkamp 2017 - RESULTAT


Fun Fix Kennelkamp 2019 - RESULTAT