Fun Fix Kampen

Fun Fix Kennelkamp

Varje år träffas kennels alla valpar och deras familjer för att delta i Fun Fix Kennelkamp som pågår i dagarna två. . Första året, 2017, höll vi till i Lotushallen som ligger i Getinge norr om Halmstad. 2018 blev det inställt p.g.a olika omständigheter men 2019 körde vi igen, denna gången i vår egen arena, Ekets Hundarena. 2020 blev kennelkampen återigen inställd denna gång på grund av pandemin men nu träffas vi igen den 18-19/9-21


För att få delta i Fun Fix Kennelkamp måste man äga en valp som är född på vår kennel. 


Vi börjar lördagen med att samlas inne i arenan kl. 10.00 utan hundar för lite info, mingel, indelning av lag och uppstart av Kennelkampens deltävlingar. 


Totalt är det 5 deltävlingar som laget ska genomföra, alla placeringar räknas samman och på söndag eftermiddag koras Kennelkampsegrarna. Då delar vi också ut priserna för Årets Hund i alla möjliga olika grenar. 


Läs mer HÄR om reglerna för ÅRETS HUND!


Dagarna rullar på fyllda av deltävlingar, Pumirace som delas upp i en valpklass och en för övriga hundar, lunch, fika och så lördagskvällens grillning där man själv tar med mat och dricka som vi avnjuter inne i arenan. Kvällen kommer även innehålla en del överraskningar och jag kan tipsa om att träna på med rockringen och att springa fort i för stora gummistövlar. Mer kan jag inte säga.


HÄR anmäler ni er till Kennelträffen/Kennelkampen och bokar era luncher. Anders lagar maten och vi kommer ta ut ett självkostnadspris. 


Ni är så varmt välkomna allihopa till en härlig helg med en massa underbara Pumisar och deras lika underbara ägare. /Susan med familjFun Fix Kennelkamp 2017 - RESULTAT


Fun Fix Kennelkamp 2019 - RESULTAT